26 de gener de 2019

Una noche en la ópera

Una noche en la ópera

Valencia String Quartet

El grup camerístico Valencia String Quartet es presenta en aquesta ocasió en format quartet de corda, format pels primers faristols de l'Orquestra del Palau dels Arts Reina Sofia de València amb Clarinet Solista.

En una nit en l'òpera presenten un inusual programa, amb una recopilació de Fantasies de Concert sobre els temes operístics més reconeguts de la Traviata, Rogoletto, Don Giovanni o El Barber de Sevilla.Intérprets
Carlos Casanova
Smerald Spahiu
Eugeny Moryatov
Miguel Izquierdo
Alex Friedhoff

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: