Vaquero

El nuevo show de JJ Vaquero

18 de maig
18 de maig

18 de maig de 2024

Vaquero

Vaquero

El nuevo show de JJ Vaquero

JJVaquero aborda en els seus monòlegs, sense embuts i sense pèls en la llengua, la seua vida quotidiana. Des de la seua família i amics, fins al seu treball o el seu dia a dia. Sempre des del seu particular punt de vista.

A Vaquero la vida li fa "bulling" i ens ho demostra en un ampli ventall de situacions, que van des de la relació amb les seues filles, fins al funcionament del comandament a distància. Però malgrat tot, ell sempre aconsegueix trobar el costat còmic de la vida i el comparteix amb el públic, amb el qual la sintonia comença des que trau el cap a l'escenari.


Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.