Via Escènica. 20 d'abril

Funcions: matERiaL i Plat de pasta

20 d'abril
20 d'abril

20 d'abril de 2024

Via Escènica. 20 d'abril

Via Escènica. 20 d'abril

Funcions: matERiaL i Plat de pasta

En 2021 el festival Russafa Escènica va crear un projecte de residències dins del marc del festival: Via Escènica; un programa de residències artístiques per als creadors de les peces curtes del festival que va nàixer amb la finalitat de crear noves xarxes amb nous espais, i convertir-se en una eina de participació ciutadana i descentralització.

En la III Edició de Via Escènica (2023-2024), Catarroja és un dels nou municipis participants i acollirà un total de quatre peces curtes residents del municipi estrenades en Russafa Escènica. El 20 d'abril es representaran 'matERiaL' i 'Plat de pasta'.

Amb l'adquisició de la teua entrada per al 20 d'abril podràs gaudir dels dos espectacles que es representaran en espais no convencionals del TAC.

matERiaL

Teatre textual i multidisciplinari. En castellà.

Aquesta peça de la companyia Teatro de los Chinos va realitzar la residència en el TAC de Catarroja i es compon de totes les idees escèniques que es van quedar pel camí. Bé perquè els van dir que no eren bones o perquè ells mateixos ho van dir. Però es van plantejar, i si ho torne a intentar? I si aquesta vegada tinc sort?

Companyia: Teatro de los Chinos. Companyia resident a Catarroja gràcies al programa Via Escènica i a l'Ajuntament de Catarroja i el CAC.

Autoria, direcció i interpretació: Laura Bellés i Alida Molina

Plat de pasta

Teatre textual. Performatiu. Funció en valencià.

'Plat de pasta' és una de les peces seleccionades per un grup d'espectadors de Catarroja per a participar en aquesta edició. Narra la història de Jordi i Lluís i la seua memorable nit de festa, una amistat de tretze anys que ho ha viscut tot i més... Com la pasta que si es cuina més de 13 minuts ens hem passat.

Companyia: ESDEVÉ. Companyia resident a Benifaió gràcies al programa Via Escènica i a l'Ajuntament de Benifaió.

Direcció: Paula Llorens

Autoria: Pau Vercher

Interpretació: Aitor Caballer i Pau Vercher

Producció: Esdevé.Durada
60min.

Preus

Preu únic 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: