Viaje a Oz

Trencadís Produccions

25 de maig
25 de maig
  • fullslide2
    Viaje a Oz

25 de maig de 2024

Viaje a Oz

Trencadís Produccions

Una divertida versió musical actualitzada del clàssic de Frank Baum

La fantasia, el color i la imaginació del títol original seran el punt de partida d'aquest viatge fascinant que se servirà de les inseguretats d'una nena per a acostar-la al somni que sempre ha desitjat. Una proposta que combina el valor del viatge cap al coneixement personal, amb els simpàtics personatges de sempre i els grans números musicals propis del gènere.SINOPSI

Dora fa uns dibuixos meravellosos. A més dels vistosos camps de roselles, li agrada pintar divertits espantaocells, originals castells de llaunes de conserva i graciosos peluixos de lleó. Els companys de col·le sempre al·lucinen amb els seus dibuixos, però el dia que va arribar Celia, la professora nova, va descobrir que aquestes làmines semblaven tretes d'un llibre molt especial. Aquell dia, just quan estaven a punt de sortir de classe, va arribar un tornado inesperat que els va fer atrinxerar-se a l'aula. Només seria una hora.

Dos, com a màxim... Fins que passés el perill per a tornar a casa. I, Què podien fer per a entretenir-se? Llegir la història dels dibuixos de Dora? La força del tornado ens transportarà a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de Dora per a demostrar-li que, si ho desitja de veritat, res pot impedir-li aconseguir el seu somni.

Recomanat a partir de 3 anys

Actriu
María Porcar
Actor
Àngel Crespo
Actriu
Alicia Miota
Actor
José Terol
Adrián Romero

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.