What is love. Baby don't hurt me

Una reflexió sobre l'amor, la neurosi i el seu buit

09 de novembre
09 de novembre

09 de novembre de 2019

What is love. Baby don't hurt me

What is love. Baby don't hurt me

Una reflexió sobre l'amor, la neurosi i el seu buit

Ivánov va a casar-se amb Alejandra, la xica que va perdre el cap per ell. Ana, la seua anterior dona, va morir després d'una llarga malaltia de la qual Ivánov no es va fer càrrec. Eugenio, que estava enamorat d'Ana, pretén desemmascarar-ho davant de tots els convidats. Bàrbara cerca en el plaer la forma de pal·liar la seua soledat. Miguel, l'únic amic de Ivánov, no s'atura, si s'atura, plora. Ivánov és el centre gravitacional d'uns éssers que intenten trobar l'amor i el sentit de la vida. Però Ivánov l'única cosa que assega és una malenconia atroç, una peresa... i unes ganes de llevar-se la vida.

What is love? Baby don't hurt me és el primer treball de Província Chéjov, projecte amb el qual la companyia Wichita Co pretén posar en escena versions lliures de totes les obres de Chéjov.


Direcció
Víctor Sánchez Rodríguez
Intèrprets
Antonio Escámez
Cristina Fernández
Julian Hackenberg
Román Méndez de Hevia
Laura Romero
Silvia Valero

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: