Xas! Hasta siempre

Circo Gran Fele

12 de desembre
12 de desembre

12 de desembre de 2020

Xas! Hasta siempre

Xas! Hasta siempre

Circo Gran Fele

Circo Gran Fele

Manola és una anciana molt major, mestra jubilada. Hui és un dia especial. Tots els seus fills es troben a la seua casa per a celebrar la seua 104 aniversari. Tots en aqueixa casa es consideren fills seus. Encara que no de papers, ni consanguinis, si no d'esperit i vocació. Sempre ha dit: "Els rams de flors, com més diverses, més bonics són". Encara que quasi no es mou i quasi no diu res, la seua presència i importància és palesa. Tots entenen que és ella qui marca la filosofia de vida de la casa, encara que no ordene ni dirigisca res. Ella està.

Xas! Hasta siempre es un espectacle de circ amb xicotetes històries referents a unes certes situacions de la dona, o de les minories, o de les persones. És un espectacle sobre les persones. Una història a partir d'un munt de coses imaginades.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: