• fullslide2
    Yo voy soñando caminos

10 de juny de 2023

Yo voy soñando caminos

Yo voy soñando caminos

María Galiana

'Yo voy soñando caminos' és el títol d'aquest preciós recital on María Galiana interpreta textos dels autors que més li han marcat en la seva trajectòria vital com Antonio Machado, Jorge Manrique, Estimat Nervo, Santa Teresa de Jesús, Benedetti o León Felipe acompanyada al piano per José María Berdejo i alternant amb la meravellosa veu de Luis Santana.

Aquest projecte és la culminació d'un desig personal per interpretar una selecció de textos que no tenen un denominador comú, no obstant això, ressalten la manifestació d'uns sentiments compartits entre els autors i la intèrpret, coincidències que existeixen a causa de la implicació emocional de María Galiana amb l'espectacle.Actriu
María Galiana

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: