• fullslide2
    Crotch

15 d'abril de 2018

Crotch

Crotch

Catarroja Ciutat Educadora

La problemàtica del gènere és molt àmplia, anant des de la (des) igualtat fins a temes d'identitat sexual. La companyia balear Baal, dirigida per Catalina Carrasco, exposarà aquesta situació conjuntament amb els participants del taller 'Explora el teu gènere' i la presentarà amb fragilitat, provocació, agressivitat, humor i responsabilitat.


L'objectiu és aportar llum i donar visibilitat als cossos, a l'acceptació de la sexualitat. El plantejament és la desaparició del gènere com a solució a la desigualtat entre gèneres. Una experiència innovadora amb un compromís artístic, social i polític.


La representació de Crotch ve precedida pel taller 'Explora el teu gènere', una activitat gratuïta vinculada a les presentacions de 'Crotch'A partir de les experiències sorgides en aquest taller es duu a terme posteriorment la representació de 'Crotch', per part de la pròpia companyia i dels participants en aquest taller.


Inscriu-te en el taller gratuït aquí.


Companyia
Baal Dansa

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.