• fullslide2
    Dos tablas y una pasión

23 d'abril de 2023

Dos tablas y una pasión

El Brujo

Teatre en estat pur

Dos tablas y una pasión és el teatre en estat pur. La matèria primera: només passió? I un parell de taules! (i a vegades fins i tot sense taules). La frase se li atribueix a Lope de Vega i també a Cervantes, però qui la va encunyar en realitat? Els dos grans han inundat el teatre d'enginy i de poesia per a qualsevol moment de l'ésser humà al llarg del temps. Tots dos s'inclouen en aquest espectacle al costat d'altres notables que ballen en cercle, com els cossos celestes en el firmament. L'amor és el centre nuclear d'aquesta dansa. Els cossos que ballen, a més de Shakespeare i Lope, són San Juan de la Cruz, Santa Teresa de Jesús, Cervantes, Quevedo, Fray Luis de León, San Francisco de Asís i "la sang d'una rosa"... El tremolor dels seus pètals va impulsar a Rafael Álvarez 'El Brujo' feia aquest espectacle amb la música del violí de Javier Alejano.

Deia Valle Inclán que, quan el vaixell arriba al seu port, els mariners obliden l'ofici de la vela i la navegació. L'amor és el port. Oblidar l'ofici d'una vegada per sempre és una vella aspiració, la meta d'un veritable comediant: no treballar, oblidar l'ofici, només jugar i jugar i dansar entorn d'aquests textos de foc.


Intèrprets
Rafael Álvarez (El Brujo)
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: